Bird Feeder Raamvoederhuisje

Het Bird Feeder Raamvoederhuisje bevestig je met een zuignap aan het raam. Geniet van de natuur en haal gemakkelijk de vogels dichtbij. Help je ze tegelijkertijd de winter door.

Share
 • Beschrijving

  Help de vogels de winter door. Met het Bird Feeder raamvoederhuisje haal je vogels dichtij je raam. Met de gemakkelijk zuignap bevestig je het voederhuisje aan het raam. Door de transparante buitenkant kun je ze ook nog eens van heel dichtbij bekijken. Dit is een geweldig en origineel cadeau voor de natuurliefhebber.

  Help de vogels de winter door

  Door het ongure weer, en een kleiner wordend leefgebied, kan het voor vogels lastig zijn om te overleven. Bijvoeren was altijd al een goede oplossing en leuk om te doen. Toch kan het altijd leuker. Dat moesten de ontwerpers van Born in Sweden gedacht hebben toen ze de Bird Feeder ontwikkelden. Dit prachtige raamvoederhuisje, gemaakt van gerecycled plastic, is makkelijk aan je raam te hangen. Door middel van de zuignap kun je hem zo tegen het raam plakken.

  Voordelen van Bird Feeder

  Vogels hebben het niet gemakkelijk deze dagen. Vogels zijn prachtige dieren om te zien en te horen. Jammer genoeg verdwijnen er steeds meer van deze speciale dieren. Als oorzaak wordt vaak de mens gezien. Wij mensen nemen nogal veel ruimte in die vroeger voor dieren bestemd was. Mede door de mens verdwijnt natuurlijk leefgebied van bijvoorbeeld vogels. De Bird Feeder vogelvoederbak is one-of-a-kind. En wel dankzij de volgende unieke eigenschappen:

  • Dit raamvoederhuisje is gemaakt van doorschijnend plastic. Door de transparantie kun je de vogels bekijken wanneer ze lekker aan het smullen zijn.
  • Het vogelvoederhuisje helpt bij het overleven van vogels die het moeilijk vinden om aan eten te komen.
  • Door de handige zuignap kun je deze voederbak gemakkelijk op ieder raam bevestigen. Met als gevolg dat je de vogels van heel dichtbij kunt bekijken.
  • Het product is van zeer duurzaam gerecycled kunststof gemaakt. Erg duurzaam en stevig materiaal.
  • Onderin de Bird Feeder bevindt zich een afvoerkanaaltje. Hierdoor stroomt het regenwater snel weg. Daardoor zal het vogelzaad minder snel bederven. Lekker vers eten voor de vogels dus!
  • Het meeste eten blijft droog door de overkapping. Daarbij kunnen de vogels via twee zijkanten naar binnen toe.

  Over de ontwerpers: Born in Sweden

  Het prachtige ontwerp van dit raamvoederhuisje is te danken aan de slimme ontwerpers van Born in Sweden. Zweden staat bekend om de duurzame manier van met de natuur omgaan. Ook dit duurzame cadeau is daar geen uitzondering op. De ontwerpers willen graag de natuur dichterbij de mens brengen. En daarin zijn ze zeer goed geslaagd.

  Duurzame cadeaus voor de natuurliefhebber

  Ken je een echte natuurfanaat die van vogels houdt? Wellicht is het iemand die intens geniet van het geluid van vogels. Dit raamvoederhuisje is een ware uitkomst. Door de hoge kwaliteit zal dit vogel voederhuis jarenlang meegaan. Nog nooit heb je vogels van zo dichtbij gezien. Op zoek naar een echt origineel cadeau? Denk dan eens aan de Bird Feeder van Born in Sweden.

  Onderhoud van dit raamvoederhuisje

  Het beste is om het raamvoederhuisje om de maand even schoon te maken. Het kan gebeuren dat er wat vogelpoep in het voer terecht komt. Daarnaast kan er door de regen ook wat vuil of water achterblijven. Door dit cadeau aan iemand te geven help je mee aan een beter leefklimaat voor de vogels. Het mooie aan het schoonmaken van de Bird Feeder is dat hij gewoon in de vaatwasser kan. Maak de zuignap goed schoon met een natte doek. Daarnaast is het goed om het raam even goed te lappen voordat je de zuignap erop bevestigd. Zo blijft hij een stuk beter vastzitten.

 • Beoordelingen (0)

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Bird Feeder Raamvoederhuisje” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *