Play Video

De magische Flyte zwevende lamp

Hoe het werkt weet bijna niemand. Wat hij doet is veel belangrijker. Deze inspirerende zwevende lamp is het lichtpunt van je dag. Strak Zweeds design. Afgewerkt in eik, es of walnoot.

Share
 • Beschrijving

  Hoe het werkt weet bijna niemand. Wat hij doet is veel belangrijker. Deze inspirerende zwevende lamp is het lichtpunt van je dag wanneer je thuiskomt. Strak Zweeds design en afgewerkt met eik, es of walnoot. Maar wat is er nou zo lekker aan een gloeilamp? Nou kijk zelf maar naar deze Flyte Nikola. Niet alleen is deze zwevende lamp zeer elegant en speciaal. Ook zorgt hij voor duurzaam LED licht. Ohja en voor heel veel verbaasde blikken. De stroom wordt draadloos doorgegeven door de lucht.

  Zwevende gloeilamp

  Als mensen spreken over een zwevende gloeilamp weet je bijna zeker dat ze het over een Flyte hebben. Ben je op zoek naar mooie verlichting voor je stijlvolle woonkamer? Deze zweeflamp zal je niet teleurstellen. Door de prachtige afwerking is deze Flyte lamp perfect geschikt voor bijna elke ruimte. Zweeflampen zijn extra leuk omdat je een klein beetje met ze kunt spelen. Deze floating lamp valt 100% onder de coole lampen collectie en is nooit meer uit de top 10 weg te slaan.

  Zweeflamp kopen

  Ben je op zoek naar een leuke zweeflamp om cadeau te doen aan een bijzonder iemand? Deze magneetlamp zweeft door middel van een sterke magneet en zal de ontvanger niet teleurstellen. De Flyte zweeflampen zijn van hoogwaardige kwaliteit waardoor ze niet snel zullen stukgaan. Het adembenemende effect wordt nog eens ondersteund omdat de energiezuinige lamp (volgens de makers) maarliefst 50.000 uur zal meegaan. Dat is nog eens een duurzaam cadeau.

 • Beoordelingen (0)

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “De magische Flyte zwevende lamp” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *