Glow In The Dark Stenen

Maak van je tuin een waar sprookjesparadijs. Deze lichtgevende stenen laden zichzelf op in de zon en geven licht in de nacht. Glow in the dark stenen zijn geschikt voor buiten en geven een sprankje mysterie aan iedere buitenruimte. Deze lichtgevende stenen zijn perfect geschikt voor iedere tuin. In de nacht geven ze een magisch en romantisch effect waar je elke nacht van kunt genieten. Uiteraard kun je ze in elke vorm neerleggen zodat jij je creatieve geest aan het werk kunt zetten. En raak je verveeld door je creatie? Dan maak je gewoon snel een nieuwe!

Share
 • Beschrijving

  Glow in the dark stenen voor in de tuin

  Een creatieve geest maakt met dit originele cadeau de mooiste creaties die alleen ’s nachts te zien zijn. Deze glow in the dark stenen bevatten stoffen die zichzelf opladen in het licht. Wanneer het donker wordt zullen ze gaan gloeien waardoor het magische effect ontstaat. Ken jij iemand die dit speciale cadeau wel kan waarderen? Dit magische geschenk kun je mooi combineren met een paar andere leuke cadeaus voor in de tuin. Deze lichtgevende stenen branden wel tot 12 uur lang en worden opgeladen in de zon. Ook als je op zoek bent naar duurzame cadeaus zit je dus helemaal goed met dit cadeau.

  Originele housewarming cadeaus

  Ben je op zoek naar leuke en originele housewarming cadeaus? Wanneer mensen verhuist zijn is de tuin vaak het ondergeschoven kindje. En dat terwijl je ook in de nacht heerlijk kunt genieten in de tuin. Stel je voor dat je met een een paar dubbelwandige theeglazen in de tuin zit omgeven door een paar mooie glow in the dark stenen. Geef een cadeau dat een stukje flair toevoegt aan de tuin. Geef dit geschenk als housewarming cadeau of als decoratie voor tijdens halloween.

  Romantische lichtgevende steentjes

  Maak met deze lichtgevende stenen een mooie romantische vorm voor je geliefde. Bijvoorbeeld als valentijnscadeau. Deze glow in the dark stenen kun je ook gebruiken om de naam van je schatje te schrijven in de achtertuin. Daarna kun je samen genieten van een romantisch drankje uit je harvormige glazen. En regent het dan kun je samen schuilen onder een hartvormige paraplu terwijl jullie samen naar je creatie kijkt. Geef je liefje een echt romantisch cadeau die ze nooit meer zal vergeten.

 • Extra informatie
  Ontvanger

  Vrouw

  Persoonlijkheid

  Romanticus

 • Beoordelingen (0)

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Glow In The Dark Stenen” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *