Magische Magnetische Zandloper

Laat je verleiden door deze Magnetische Zandloper. De metalen deeltjes maken Fascinerende Vormen Door de Bijgeleverde magneet. Prachtige Decoratie & Een fenomenaal cadeau.

Share
 • Beschrijving

  Voeg een meditatief element toe aan je bureau of interieur. Deze magnetische zandloper maakt fascinerende vormen. Dit komt door middel van een magneet die is verwerkt in de basis. Deze meegeleverde standaard heeft een magneet in zich. Zodra de metalen deeltjes door de glazen zandloper heen vallen worden ze beïnvloed door de magneet. Het ferrozand zal tijdelijke inspirerende stalagmieten creëren. Deze zijn zeer plezierig voor het oog. Ook het geluid maakt rustig.

  Materiaal magnetische zandloper

  De magnetische zandloper is gemaakt van hoogwaardige materialen. De zandloper zelf bestaat volledig uit glas. Hij is gevuld met metalen deeltjes. Deze deeltjes reageren op de magneet. De magneet is verwerkt in de meegeleverde basis. De standaard is gemaakt van hout. Doe je ogen niet te kort. Laat je verleiden door dit prachtige aparte cadeau. Geef het weg aan iemand die van wetenschap houd. Of gewoon aan jezelf!

  Hoe lang is de doorlooptijd

  Twee elementen bepalen hoe lang het duurt voordat het zand door de zandloper is heengelopen. Wanneer het gat wijder is, zal het zand sneller door de zandloper heengaan. Ook kan de doorlooptijd vergroot worden wanneer er meer zand in de zandloper wordt gestopt. In het geval van deze magnetische zandloper duurt het 1 minuut tot al het zand door het gat is gevallen. Inspirerende en originele cadeaus zoals deze magnetische zandloper vind je natuurlijk op Haveables.

  Prachtige decoratie

  Deze speciale timer is een prachtige decoratie in een modern interieur. Naast dat je hem functioneel kunt gebruiken om één minuut bij te houden is het ook een prachtig object om te zien. Niet slecht voor een zandlopertje. Wil je echt een geweldig cadeau geven? Deze natuurlijke timer heeft een wetenschappelijke tint. Dat maakt dit object tot een origineel cadeau waar je jarenlang van kunt genieten. Een ander wetenschappelijk cadeau is deze leuke Newton pendel.

 • Beoordelingen (0)

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Magische Magnetische Zandloper” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *