Dé inspiratiegids voor originele cadeaus.

10 Hete Theezeefjes om Warm van te worden

Theezeefjes Thee Ei

Dus je zoekt een cadeau voor iemand die wel houdt van een lekker kopje warme thee? Dan is een grappig thee ei een prima cadeau idee! Gewone theezakjes zijn ook maar saai. Maar welke van al die theezeefjes moet je nou kiezen? Er zijn er zo veel! Zo heb je een thee ei in de vorm van je favoriete dier of een stoere duikboot die in je theeglas hangt. Wij houden bij Haveables ook wel van een lekker kopje thee op z’n tijd. Daarom hebben we speciaal voor jou een mooie top 10 gemaakt van de leukste theezeefjes die er maar te vinden zijn. Ga met ons op avontuur en lees snel verder voor het perfecte thee ei als origineel cadeau voor die echte theeleut!

#1 Papieren Bootje Thee Ei

drijvend bootje thee ei

Lekker ronddobberen op het open water, heerlijk toch? Dit mooie Papieren Bootje Thee Ei drijft rustig rond in het hete water terwijl hij de meest uitgesproken smaken loslaat in je theeglas. Hij is gemaakt van uiterst duurzaam en zeer sterk siliconen. Hierdoor kan de theezeef goed tegen grote temperatuurverschillen en is hij gemakkelijk schoon te maken. Dat is wel zo handig als je net als wij elke dag wel een andere smaak thee wilt proberen!

BEKIJK NU

#2 Zwaan Thee Ei

zwaan theefilter

Terwijl je lekker rustig ronddrijft zie je ineens iets in je ooghoek. Wat is dat nou? Het zijn twee zwanen! Dit mooie Zwaan Thee Ei komt in een fantastische set van één zwarte en één witte zwaan. Wist je dat zwanen hun leven lang bij dezelfde partner blijven? Een uiterst romantisch cadeau dus. Daar verras jij je Valentijn zeker weten mee. Door de lange nek hang je dit originele thee cadeau eenvoudig in je theeglas en als je thee sterk genoeg is, haal je hem er net zo makkelijk weer uit!

BEKIJK NU

#3 Duikboot Thee Ei

duikboot thee ei

Bovenwater is het al fantastisch mooi. Maar wat dacht je van de prachtige onderwaterwereld? Dit grappige Duikboot Thee Ei gaat op zoek naar het onbekende in jouw theeglas. Als je hem van tevoren nog even vult met je favoriete verse theebladeren zet deze stoere keukengadget de lekkerste thee voor jou. Zo kan dit theezeefje zich ongestoord storten in het onderwateravontuur en hou jij er een lekkere kop warme thee aan over!

BEKIJK NU

#4 Baby Nessie Thee Ei

baby nessie thee ei

Plots schrik je. Wat zie je daar nu ineens voor gestalte onderwater? Je kent Nessie vast wel van die gave felgekleurde soeplepels. Maar heb je het Baby Nessie Thee Ei ook al gezien? Dit speciale keuken cadeau is geïnspireerd op het monster van Loch Ness, maar dan een stuk schattiger. Vul dit originele thee cadeau met je favoriete smaken thee en laat het Baby Nessie Thee Ei z’n werk doen. Door de sterke siliconen body kan je hem gerust een tijdje in het hete water laten zitten. Even geduld en je kan genieten van je heerlijke kop verse thee!

BEKIJK NU

#5 Luiaard Thee Ei

luiaard thee ei

Van de schrik bekomen besluit je dat je toch meer gemaakt bent voor de wat warmere oorden op onze mooie planeet. Terwijl je je een weg baant door de snikhete jungle zie je ineens aan harig dier in de bomen hangen. Het Luiaard Thee Ei is het toppunt van relaxen! Als iemand jouw je ontspan-momentje gunt is het deze fijne rakker wel. De theezeef hangt met zijn kenmerkende klauwen over de rand van je theeglas terwijl hij de lekkerste thee voor je brouwt. Leun achterover en ontspan met dit originele thee cadeau voor die luie collega!

BEKIJK NU

#6 Thee Duiker Thee Ei

thee duiker

Als je toch op avontuur bent in een ver land kan je daar net zo goed ook even de onderwaterwereld verkennen. En wat is dan beter dan een gaaf Thee Duiker Thee Ei? Met het design van een echt ouderwets duikpak zal je de gelukkige ontvanger van dit retro cadeau zeker blij maken. Afhankelijk van de gekozen theesoort kan je tijdens het duiken genieten van de allermooiste kleuren. Wie van je vrienden wil er nou niet zo’n lekker thee cadeau?

BEKIJK NU

#7 Thee Zandloper Thee Ei

thee zandloper thee ei

Iedereen die weleens gedoken heeft, weet dat het heel belangrijk is om altijd goed de tijd in de gaten te houden. Met dit handige Thee Zandloper Thee Ei weet je precies wanneer je thee goed is. Je wordt natuurlijk niet blij van te slappe of juist te sterke thee. Je kent het vast wel. Je bent hard aan het werk op kantoor en gooit tussendoor even snel een theezakje in het hete water. Door de drukte vergeet je je theezakje eruit te halen met als resultaat: veel te sterke thee, bah! Dat zal je gelukkig niet meer overkomen met dit originele thee cadeau voor op kantoor.

BEKIJK NU

#8 Aardbei Thee Ei

aardbei theefilter

Na al dat wandelen en zwemmen heb je vast wel honger gekregen. Gelukkig zie je daar wat lekkers in de struiken hangen. Dit knalrode Aardbei Thee Ei bezorgt de gelukkige ontvanger van dit originele thee cadeau zeker weten een warme en gezellige middag! Uiteraard is deze kleurrijke theezeef niet alleen bedoeld voor fruitthee. Vul hem met rooibosthee, gedroogde lavendel of een lekkere verse groene thee. Wat je voorkeur ook heeft, je weet zeker dat dit thee ei je een heerlijke kop thee bezorgt.

BEKIJK NU

#9 Eenhoorn Thee Ei

eenhoorn thee ei

Huh, wat zie je daar nou? Ben je nou aan het hallucineren? Nee hoor, dit is echt een Eenhoorn Thee Ei. Met dit opvallende en kleurrijke cadeau bezorg je iedereen een magisch thee momentje. Het mythische wezen hangt rustig met zijn voorpoten over de rand van jouw theekop terwijl de thee lekker aan het trekken is. En als de thee goed is haal je de theezeef er gemakkelijk weer uit. Zo kan jij helemaal je eigen smaak bepalen met dit unieke thee cadeau.

BEKIJK NU

#10 Hangende Kat Thee Ei

kat thee ei

Zo hebben we weer heel wat mooie avonturen beleefd… en toen werd je ineens wakker op de bank. Heb je het nou allemaal gedroomd? Het maakt ook eigenlijk niet uit. Daar heb je je favoriete huisdier al. Met dit Hangende Kat Thee Ei kan je lekker op de bank onder je dekentje genieten van een heerlijk kopje warme thee. Als je daar niet rustig van wordt weten wij het ook niet meer. Je ziet het, bij Haveables hebben we de leukste thee cadeaus voor de echte theeleut!

BEKIJK NU