Dé inspiratiegids voor originele cadeaus.

7x Bierspullen die niet mogen missen in je Mancave

bierspullen voor je mancave

Bier, wie vind dat nou niet lekker? Een goudgele rakker op een vrijdagavond, of lekker op het strand. Toch zoekt menig man soms verdieping in zijn hobby. En wat kun je dan beter doen dan shoppen naar de beste bierspullen? Bijvoorbeeld om je mancave naar een hoger level te tillen. Met deze 7 bierspullen krijgt je mancave de premium behandeling. Hier komen ze!

#7 Ruime wijnvat kast

Wijnvat Kast

Wellicht niet het eerste ding waar je aan denkt als je een biertje wilt. Toch is deze wijnvat kast ook zeker geschikt voor een ruime hoeveelheid bierglazen. Het landelijke uiterlijk is bijzaak. In de kast kunnen genoeg bierglazen, biergadgets en andere bierspullen terecht. En natuurlijk geef je ook de latente wijndrinker er een huiselijk gevoel mee.

BEKIJK NU

#6 Bierdopjes schieter

bierdop schieter

Met een bierdop schieter wordt bier halen leuk. De leukste bierspullen maken zelfs bier halen een festijn. Een bierfles openmaken moet toch gebeuren. Waarom niet direct op een flamboyante manier? Met de bierdop schieter maak je een biertje open én kun je direct het bierdopje wegschieten!

BEKIJK NU

 

#5 Half bierglas

half bierglas

Help een maat op weg die wilt meedoen maar niet tegen teveel drank kan. Bierspullen zoals deze zijn zeer geschikt als je grappige cadeaus wilt weggeven. Bijvoorbeeld aan die vriend die geen maat weet te houden. Een half bierglas helpt hem een klein beetje minder te drinken op een ludieke manier.

BEKIJK NU

 

#4 Omgekeerd bierglas

hopside down bierglas

Is het een glas? Is het een fles? Het is allebei! Giet je lekkerste biertje leeg in dit prachtige bierglas. Gevuld met je favoriete drankje laat de fles zich zien. Zo kun je elke avond te diep in het glaasje kijken. Zoek je nog een leuk bier cadeau? Zet dan deze zeker op je lijstje. Weet je echt niets beters te vinden? Check dan de cadeauvinder voor een mooi geschenk voor de bierliefhebber.

BEKIJK NU

#3 Bierbuik heuptas

bierbuik heuptas

Ronduit ranzig of toch best leuk? Een bierbuik heuptas draag je niet zomaar. Alleen als je zelf nóg geen bierbuik hebt of er nooit eentje wilt hebben is deze buideltas geschikt. Wellicht kan het zelfs dienen als een waarschuwing tijdens het bierdrinken. Laat je lekker een avond gaan en doe hem daarna gerust weer af. Ook is hij geweldig om bierdopjes of andere biergadgets in te bewaren.

BEKIJK NU

#2 Bier holster

bier holster

Howdy cowboy! Dit zijn bierspullen voor de échte fanaat! Hou je van bier maar wil je het toch stijlvol houden? Met dit bier holster kun je perfect je handen vrij houden terwijl je toch je biertje altijd bij je hebt. Handig voor tijdens de BBQ bijvoorbeeld. Uiteraard kun je ook meerdere biertjes bij je dragen wanneer je er al één aan je riem hebt zitten.

BEKIJK NU

 

#1 Bierkrat tafel

bierkrat tafel

Geen zin om de handen uit de mouwen te steken? Geen zorgen. Met dit bierkrat tafel kun je eigenlijk altijd op één plek blijven staan. En dat zonder dorst te krijgen. Want een bierkrat tafel is je voorraad én tafel in één!

BEKIJK NU

 

 

Meer vette bierspullen nodig? Check dan ook deze:

grappige bier cadeaus 15x Grappige Bier Cadeaus voor de Bierliefhebber - Op zoek naar het perfecte cadeau voor de bierliefhebber? Geen zorgen, wij hebben ze allemaal voor je verzameld! Deze grappige…
bierspullen voor je mancave 7x Bierspullen die niet mogen missen in je Mancave - Bier, wie vind dat nou niet lekker? Een goudgele rakker op een vrijdagavond, of lekker op het strand. Toch zoekt…
bier gadgets Top 10 Biergadgets - Hieronder de beste bier hebbedingetjes die je altijd al hebt willen hebben. Je weet wel, van die spullen die je…
bier cadeaus 10x Bier cadeaus die je altijd al wilde hebben - Bierdrinkers zijn gezellig en maken van iedere gelegenheid een feest. Ken je iemand die snel jarig is en wel van…
sport cadeaus Top 10 Sport Cadeaus - Zoek je een geweldig sport cadeau voor de sportieve man of vrouw? Je kent ze wel.  Energie voor tien, altijd…