Dé inspiratiegids voor originele cadeaus.

Top 10 Bier cadeaus

bier cadeaus

Bierdrinkers zijn gezellig en maken van iedere gelegenheid een feest. Ken je iemand die snel jarig is en wel van een biertje houdt? Bekijk dan deze originele en grappige bier cadeaus. Al deze originele cadeaus hebben te maken met bier. Handig voor tijdens de barbecue of tijdens een feestje. Maak iemand blij met een bier holster, bierdop schieter of bottle light. Bekijk ze hieronder 🍺🍺🍺

Origineel bier cadeau voor hem

Elke week lekker de kroeg in met vrienden of vriendinnen. Heerlijk toch zo’n goudgele rakker? Over het algemeen zijn het toch de mannen die bier drinken. Is er een vent die wel een cadeau verdiend? Op deze pagina kun je bier cadeaus voor hem uitzoeken waar elke drinker warm van wordt. Leef je uit en laat je inspireren door al deze grappige cadeaus voor de biersport. Daar komen ze!

#1 Couch Coaster

couch coaster bekerhouder

Stoot nooit meer een biertje om met de Couch Coaster. Dé ideale siliconen bekerhouder voor over de leuning. De ervaren bierdrinker kent het gevaar van het neerzetten van een flesje of glaasje. Het kan namelijk altijd worden omgestoten. Dat wordt nu een stuk lastiger. Daarbij hoef je ook niet meer voorover te buigen wanneer je zin hebt in een drankje.

BEKIJK NU>

#2 Bierbrouw pakket

bierbrouw pakket

Een bierbrouw pakket mag niet ontbreken in de top van originele bier cadeaus. Een échte vent weet natuurlijk wat er in zijn glas zit en hoe het gemaakt wordt. Zo leerzaam als het maken, zo lekker is het drinken. Wordt een specialistische bierkenner en begin met het chemische proces. Dit zelf bierbrouwen pakket bevat alles voor de creatie van een paar heerlijke pullen.

BEKIJK NU>

#3 Bierbuik heuptas

bierbuik tas

Zoek je een bijzonder cadeau voor je vriend? Dit uitzonderlijk grappige cadeau is bedoeld voor een grappenmaker die van bier houdt. De bierbuik heuptas heeft een hilarisch uiterlijk én is zeer geschikt als gadget voor op een festival. Neem al je spulletjes veilig mee in deze leuke tas. Niemand zal door het afgrijselijke aanzicht je spullen willen aanraken.

BEKIJK NU>

#4 Kogel Flesopener

kogel bieropener

Niet van echt te onderscheiden. Deze kogel flesopener kun jij als bierkenner goed gebruiken. Zoek je een cadeau voor je broer die wel van een potje gamen en bier houdt? Dit bier cadeau is zowel handig als stoer. Daarbij kan hij gebruikt worden als een sleutelhanger. Zo raak je ook je sleutels niet meer kwijt na een avondje flink doorhalen.

BEKIJK NU>

#5 Bierdop schieter

bierdop schieter

Je bent gewaarschuwd, bier cadeaus kunnen soms een klein beetje pijn doen. Met een bierdop schieter op zak denken je vrienden wel twee keer na voordat ze jou bier laten halen. En doen ze het toch, dan kunnen ze een kogelregen van bierdopjes over zich heen verwachten. Klik het dopje van het flesje eraf en je bent klaar om te gaan. Een grappige drankgadget voor op ieder feestje. Ook dit bier cadeau is te gebruiken als een sleutelhanger!

BEKIJK NU>

#6 Pallet onderzetters

pallet onderzetters

Een man in je omgeving jarig en nog geen cadeau voor hem gevonden? Ruzie met de vrouw voorkomen is een van de belangrijkste taken als vent. Dat kun je doen door het roze onderzettertje van de vrouw op tafel te gebruiken. Voor de man zijn er betere alternatieven zoals deze pallet onderzetters. Zowel robuust als functioneel en niet van echt te onderscheiden als het formaat niet zou verschillen. Deze mini pallet onderzetters zien er ook grappig uit wanneer je ze niet gebruikt. Laat nooit meer bierkringen achter op de tafel en behoud tegelijkertijd je mannelijkheid.

BEKIJK NU>

#7 Blikjespers

blikjes pers

Bier komt zowel in flesjes als glazen. Toch moeten we ook het blikje niet vergeten. Goede bier cadeaus maken het leven van de bierdrinker een stuk comfortabeler. Zo ook deze blikjespers. Bespaar jezelf de eindeloze wandelingen naar de vuilcontainer door als je blikjes een kopje kleiner te maken. En heb je per ongeluk toch flesjes in huis gehaald? Dan is dit keuken cadeau ook te gebruiken als flesopener! Hang hem op boven de afvalbak en je hebt ineens een stuk minder afvalzakken op de boodschappenlijst staan. Als dat geen duurzaam cadeau is.

BEKIJK NU>

#8 Bottle light kurk lamp

bottle light usb

Naast gezellig en grappig kunnen bierdrinkers best romantisch zijn. Open een heerlijk flesje bier en maak je avond helemaal af. Met de bottle light kurk lamp maak je van ieder flesje bier een romantische lamp. Laat je helemaal gaan en zet de hele kamer vol met bierflesjes om een magische en romantische sfeer te creëren. Eindelijk een écht goed excuus om een paar pilsjes meer te drinken.

BEKIJK NU>

#9 Half bierglas

half bier glas

Wanneer een bier cadeau grappig én functioneel is moet het wel een topper zijn. En dat is een half bierglas ook. Vooral voor de mensen die soms wellicht nèt iets te veel drinken. Met een half bierglas drink je net even wat minder en weet je zeker dat je de lachers op je hand hebt. Grappige cadeaus zijn altijd een genot om te geven. Vooral wanneer je hem kunt vullen met goudgeel vocht.

BEKIJK NU>

#10 Bier holster

bier holster

Kruip in de huid van een cowboy. Een festival cowboy, een barbecue cowboy, welke cowboy dan ook. In dit geval hoef jij geen revolver bij je te dragen. Een veel belangrijker item is namelijk een biertje. Met een bier holster hou jij je handen vrij voor belangrijke mannenzaken. En wil je toch een sip van jouw welverdiende pils? Dan is jouw flesje altijd binnen handbereik.

BEKIJK NU>

Krijg je niet genoeg van deze leuke bier cadeaus?

bier gadgets

Natuurlijk vind je op Haveables de allerbeste originele cadeaus voor de bierliefhebber. Deze top 10 is nog maar het begin. Zoek je een leuk bier cadeau maar stond hij niet in de bovenstaande top 10? Bekijk dan ook deze vette biergadgets 🍺🍺🍺.

BEKIJK NU MEER BIER GADGETS!