Dé inspiratiegids voor originele cadeaus.

Top 10 Whiskey Cadeaus

Whiskey Cadeaus

Dus je bent op zoek naar een leuk Whiskey Cadeau om iemand mee te verrassen? Het zal je niet verbazen dat er ontzettend veel originele gadgets en cadeau ideeën te vinden zijn die met deze goddelijke drank te maken hebben. Dat maakt het vinden van een leuk Whiskey Cadeau nou niet bepaald makkelijker. Om je te helpen met je zoektocht hebben wij voor jou hieronder een top 10 samengesteld van de leukste Whiskey Cadeaus. Kijk en geniet!

#10 Skull Karaf

skull fles

Het heeft vaak een stoer karakter, zo’n schedel. Nou, wat dacht je dan van deze Skull Karaf? Met het stoere design van een echte schedel is dit een ideaal Whiskey Cadeau voor de ruige kerel. Gemaakt van uiterst stevig glas, dus hij kan wel tegen een stootje. En dan hoef je je ook geen zorgen meer te maken als je je maten hebt uitgenodigd voor een gezellige whiskey avond. Vul de Skull Karaf met je favoriete Whiskey en ga ervoor!

#9 Whiskey Kogels

whiskey kogels whiskeystenen

Als je toch op zoek bent naar een Origineel Whiskey Cadeau voor de stoere man zou ik zeker even een kijkje nemen naar deze Whiskey Kogels Whiskeystenen. Zeker als hij zijn whiskey graag koud drinkt. Door normale ijsblokjes verwatert de whiskey, zonde van de smaak. Maar met deze stoere Whiskey Kogels Whiskeystenen kan je altijd genieten van een heerlijk koud glas whiskey, zonder dat de smaak beïnvloed wordt. Ideaal!

#8 Whiskey Karaf Diamant

whiskey karaf diamant

Als je op zoekt bent naar een wat meer elegant cadeau voor de whiskeyliefhebber, hebben we wat moois voor je. Kijk maar eens naar deze Whiskey Karaf Diamant. Dat is pas een echt origineel cadeau voor hem. Door het stijlvolle design staat hij prachtig in elke woonkamer. Maar hoe blijft zo’n diamant dan rechtop staan? Dit is opgelost met een prachtig afgewerkte eikenhouten voet. Zo staat jouw favoriete whiskey veilig en stevig rechtop.

#7 Diamant Whiskeyglas

diamant whiskyglas

Het zou toch wel mooi zijn als je een elegant bijpassend glas bij de Whiskey Karaf Diamant kan vinden. Heb jij even mazzel! Wij hebben namelijk het perfecte glas gevonden. Kijk maar naar dit luxe Diamant Whiskey Glas. Qua vorm en stijl past het helemaal. Daarbij rust dit originele Whiskey Cadeau altijd op één van de vlakke zijden. Dat ziet er wel zo gaaf uit. Zo weet jij zeker dat je een onuitwisbare indruk achterlaat. En niet vergeten: Diamonds are forever.

#6 RVS Whiskey Stenen

rvs whiskey stenen

Bij een meer elegant Whiskey Cadeau horen natuurlijk ook elegantere Whiskey Gadgets. Deze mooie RVS Whiskey Stenen voldoen daar zeker aan. Je legt ze gewoon even in de vriezer en als het tijd is voor een lekker koud drankje gooi je ze zo in je glas. Ideaal, want door het roestvrijstelen design verwatert je whiskey niet. Daarbij zien ze er ook nog eens buitengewoon stijlvol uit. Daar kun je zeker mee voor de dag komen!

#5 Schip Whiskey Karaf

Schip Whiskey Karaf

Jo Ho Ho and a bottle of Rum. Begin maar vast met de zeevaarders liedjes. In deze stijlvolle Schip Whiskey Karaf kan je namelijk een echt handgeblazen zeilschip vinden. Dit mooie Whiskey Cadeau heeft een elegant ontwerp gecombineerd met een knap staaltje vakmanschap. Bijvoorbeeld perfect als origineel cadeau voor je broer die vaak op zee zit. Of misschien gaat je vader graag zeilen. Als hij dan ook op z’n tijd van een lekker neutje houdt, zit je gebakken met dit mooie Cadeau voor Hem!

#4 Whiskeyglas met Sigaarhouder

whiskeyglas met sigaarhouder

Een goed glas whiskey gaat vaak gepaard met een mooie Cubaanse sigaar. Het is niet bepaald gezond, maar dit klassieke duo is oh zo lekker op z’n tijd! Een Whiskeyglas met Sigaarhouder is het perfecte stijlvolle en originele cadeau voor hem. Op zoek naar een cadeau voor je vader? De allure straalt ervan af. Dit mooie Whiskey Cadeau is ook perfect te combineren met een smaakvolle Cubaanse sigaar. Maak het af met een Luxe Sigaarknipper en je bent klaar!

#3 Stenen Whiskey Stones

Stenen whiskey stones

Je hebt normale ijsblokjes en je hebt stalen ijsblokjes. Maar heb je deze Stenen Whiskey Stones ook al gezien? Gemaakt van speciaal handmatig geselecteerde natuurlijke steensoorten. Dat is pas echt een duurzaam cadeau voor de stoere vent. Ze smelten niet en ondermijnen dus ook niet de smaak van jouw favoriete drankje. Als je op zoek vent naar een origineel cadeau voor je vriend zit je zeker goed met deze gave Whiskey Gadgets.

#2 Glencairn Whiskey Glazen Reisset

Glencairn Whiskey glazen reisset

Er bestaan heel wat whiskey glazen, maar als je echt goed wilt proeven zou je toch echt de Glencairn Whiskey Glazen Reisset moeten proberen. Door de toelopende hals kan je de verschillende rijke geuren ongestoord ervaren. Daarmee is dit originele Whiskey Cadeau uitermate geschikt voor het proeven van een exclusieve Single Malt. En door de luxe verpakking neem je ze gemakkelijk mee naar je vrienden. Doe er een mooie fles Whiskey bij en je hebt de perfecte Whiskey Cadeau set gecreëerd!

#1 Globe Bar drankkast

Globe Bar Drankkast

En zo komen we aan bij de nummer 1 van deze lijst met originele Whiskey Cadeaus. Dit is toch wel een pareltje hoor. Vakmanschap en Gebruiksgemak komen samen in deze elegante Globe Bar Drankkast. Met het prachtige ontwerp van een 16e-eeuwse wereldkaart is dit originele whiskey cadeau een waar kunstwerk. Perfect om je meest luxe flessen whiskey in op te bergen. En dan is er zelfs nog ruimte over voor die mooie fles rum of cognac. Een echte verrijking voor in elke mancave!