Dé inspiratiegids voor originele cadeaus.

Top 10 cadeaus voor mannen die alles al hebben

cadeaus voor mannen die alles al hebben

Cadeaus voor mannen die alles al hebben vinden kan knap lastig zijn. Het moet origineel en ook bijzonder zijn. Misschien zelfs wel romantisch. Hoe dan ook moet het passen bij de ontvanger. En wie dacht dat bijzondere cadeaus voor hem dan perse duur zijn heeft het mis. Zie hieronder een aantal spectaculaire tips tips. Laat je inspireren door de overvloed aan leuke cadeaus voor hem.

#10 Bier Riem

bier riem

Zoek je een cadeau voor je vriend die een echte bierliefhebber is? Dan is misschien deze bier riem wel een leuk kleinigheidje. Het ding houdt tot 6 (bier)blikjes vast zodat hij zijn handen vrij heeft voor andere belangrijke zaken. Originele mannen cadeaus voor de bierdrinker zijn grappig en kunnen vaak worden gebruikt. Niet helemaal je ding? Lees snel verder.

#9 Whiskey Sigaarglas

whiskey sigaarglas

Een beetje meer klasse dan misschien? Dit whiskey sigaarglas is bedoeld voor, je raad het al, whiskey en sigaren. Deze laatste twee zijn bijna onafscheidelijk. Het mooie glas verbindt de twee op elegante wijze én het ziet er nog fancy uit ook. Houdt je mannetje wel van een whiskey op zijn tijd? Dan wordt cadeaus voor hem vinden een stuk gemakkelijker. Bekijk de whiskey cadeaus pagina voor alle mooie whiskey gerelateerde geschenken.

#8 Granaat Deurstopper

granaat deurstopper

Een beetje een ruige vent houdt wel van een knal. Maar misschien niet de knal van een dichtslaande deur. En ook niet van de daaropvolgende pets op de wang voor het vergeten van het dichtdoen. Gelukkig geen pijnlijke knallen meer met deze granaat deurstopper. Het ding ziet er stoer uit in elk mannen interieur. Dit zijn echt van die cadeaus voor mannen die alles al hebben. Lees hieronder snel de overige cadeautips voor mannen.

#7 Perfect Pasta Timer

perfect pasta timer

Een uniek cadeau voor die man die graag in de keuken staat. De perfect pasta timer is een cadeau voor mannen die alles al hebben. Met veel passie zingt deze keukengadget je vrolijk tegemoet wanneer je hem in het kokende water gooit. Door de verschillende nummers weet je exact wanneer je pasta gaar is. Leuke cadeautips voor in de keuken vind je ook op de keuken cadeaus pagina.

#6 Meat Claws

meat claws

Wil je hem een kadootje geven wat hij nooit meer vergeet? Grappige cadeaus voor mannen die graag achter, voor of naast de BBQ staan. Laten we in de kokende sferen blijven met deze meat claws. Deze leuke barbecue-gadgets zorgen ervoor dat je handen schoon blijven én dat je ze niet verbrand. Deze bijzondere cadeaus voor mannen die alles al hebben zijn goed te betalen. Bovendien zien ze er ongelofelijk stoer uit en zijn ze daadwerkelijk functioneel.

#5 Lumberjack Multi Tool

lumberjack multi tool

Was je op zoek naar cadeaus voor mannen die alles al hebben? Deze lumberjack multi tool maakt van elke tak een bloedstollende bijl. Zo kan je mannetje met dit geschenk overleven in de wildernis. Of natuurlijk op een leuke manier de haardblokken in stukken hakken. Fijn voor als er even wat stoom moet worden afgeblazen.

#4 Houten neushoorn tafel

houten neushoorn tafel

Stoer, decoratief én uniek. Dit is een bijzonder cadeau voor je broer die graag op safari wilde maar helaas nog niet is gegaan. Geef hem het bouwpakket waarmee hij zelf deze originele tafel in elkaar kan zetten. Het ding staat vast goed in zijn woonkamer én dient ook echt als een leuke salontafel.

#3 BBQ Gereedschapskist

bbq gereedschapskist

Is het een gereedschapskist? Is het een BBQ? Hij ziet er in ieder geval heel erg mans uit. In combinatie met een paar flinke lappen vlees zijn dit cadeaus voor mannen die alles al hebben. Want deze heeft hij zeker niet. Stuur hem lekker het park in met wat vrienden om de beest uit te hangen. Hij loopt in ieder geval niet voor l*l met deze stoere BBQ gereeschapskist. Een leuk kado voor man én barbecueliefhebber.

#2 Wijnfleshouder Fiets

fiets wijnfleshouder

Leuke kadootjes voor mannen vinden wordt leuker en leuker. Grappige cadeaus die ook écht handig zijn en gebruikt kunnen worden. Net zoals de fiets zelf is deze wijnfleshouder voor je stalen ros ook heel handig. Je gaat toch niet met een fles wijn in de hand fietsen? Terugblikkend zul je denken “waarom heb ik dit niet eerder gekocht”. Een leuk cadeau voor mannen die alles al hebben is deze mooie fietsgadget. Hij maakt het fietsvervoer veilig en staat elegant én degelijk.

#1 Flyte zwevende lamp

zwevende lamp

Een top 10 cadeaus voor mannen die alles al hebben zou niet compleet zijn zonder een nummer één. Met vandaag de Flyte zwevende lamp. Het ding lijkt op magische wijze rond te zweven. Dit mysterieuze cadeau heeft hij vast nog niet. En heeft hij hem wel, dan is een tweede vast geen enkel probleem.

Niet helemaal gevonden wat je zocht? Cadeaus voor mannen die alles al hebben gaat verder. Bekijk ook alle andere originele cadeaus waar hij zéker blij mee gaat zijn. Bijvoorbeeld de top 10 bier cadeaus.