Dé inspiratiegids voor originele cadeaus.

15x Reis Cadeautjes voor Hier

reis cadeautjes

Deze reis cadeautjes zijn ideaal wanneer je in eigen land blijft. Elk nadeel heeft zijn voordeel. Want als je even niet naar het buitenland kunt leer je wel je eigen land beter kennen. Toch kunnen deze kleine reis cadeautjes ook je trip in eigen land een stuk mooier maken. Daarbij kun heb je ook niet te maken met te hoge koffergewichten en lange vliegreizen. Gewoon met de auto of fiets weg in eigen land. Ook lopen is natuurlijk een goed idee. Check deze vette reis cadeautjes voor als je lekker thuisblijft!

#15 Kalimba Duimpiano

kalimba duimpianoAls je lekker op reis gaat in eigen land kun je nét even wat meer meenemen. Zoals deze kalimba duimpiano bijvoorbeeld. Met dit mooie muziekinstrument kun je lekker pingelen wanneer je klaar bent met je park-picknick.

BEKIJK NU

#14 Wereld kraskaart

scratch map wereldkaartMisschien ga je nu nog niet weg, maar ben je wel weg geweest. Met deze scratch-map bereid je je voor op nieuwe reizen. Ook kun je terugdenken aan alle mooie reizen die je al hebt gemaakt. Reis cadeautjes die de wanderlust opvoeren zijn altijd goed!

BEKIJK NU

#13 Wereldkaart van kurk

wereldkaart van kurkKurk, je kent het wel. Van de prikpennen en notitiebriefjes. Maar kurk is ook heel mooi als decoratief materiaal. Met deze kurken wereldkaart wordt je elke dag herinnert aan hoe mooi het is om te reizen.

BEKIJK NU

#12 Wereldbol van kurk

kurk wereldbolIn deze globe kun je net als het vorige reis cadeautje gemakkelijk een prikpen steken. Dit model is echter in 3 dimensies uitgevoerd en staat mooi op ieders bureau. Plan nauwkeurig je nieuwe reis uit die je snel gaat maken. Vind op Haveables Reiscadeaus voor elke toekomstige avonturier!

BEKIJK NU

#11 Kompas karabijn aansteker

kompas karabijnhaak met permanente luciferGa je lekker wandelen? Dan heb je zo nu en dan wat richting nodig. Met deze mooie sleutelhanger vind je altijd je weg terug. En zo niet, dan maak je een mooi kampvuur met de ingebouwde oneindige-lucifer. Hang hem gewoon aan je rugtas of doe hem simpelweg in je jaszak. Iets aansteken gaat eenvoudig met een letterlijke handomdraai.

BEKIJK NU

#10 Wereldkaart boekenlegger

wereldkaart boekenlegger

Ook hier kun je gewoon lekker lezen in een mooi boek. Reis in je gedachten naar alle plekken die het boek beschrijft. En zodra je klaar bent met lezen kun je weer focussen op de reizen die je gaat maken op deze aarde. Een leuk reis cadeautje voor de geletterde medemens.

BEKIJK NU

#9 Wereldkaart van hout

houten wereldkaart

Als je toch thuisblijft kun je net zo goed je interieur goed aanpakken. Bijvoorbeeld door een paar reis cadeautjes aan de muur te hangen in de vorm van onze Aarde. En in prachtig hout afgewerkt. Deze houten wereldkaart is een van de mooie houten cadeaus die je vind op Haveables.

BEKIJK NU

Cadeaus Van Hout 6x Cadeaus van Hout waarvan je het Bestaan niet wist - Houten cadeaus zijn er genoeg. Maar zeg nou zelf: wil je echt aan komen zetten met het zoveelste afgezaagde cadeautje?…
kurken gadgets 5 Kurken Cadeaus voor een Prikkie - Kurk is een fantastisch materiaal. Het isoleert, ziet er dik uit, werkt brandvertragend en is het volledig natuurlijk. Daarbij is…

#8 Magneetvissen starterskit

magneetvissen starterskitMagnetisme is best een bijzonder verschijnsel. En een heel handig verschijnsel ook wanneer je gaat magneetvissen. Met deze magneetvissen starterskit trek jij misschien wel een vermogen uit het water. Met dat vermogen kun je zo’n mooi paradijs bouwen zodat je nooit meer wilt reizen. Ga snel aan de slag!

BEKIJK NU

#7 Wasknijper leeslamp

wasknijper leeslampReis cadeautjes die dubbel handig zijn hebben altijd de voorkeur. Ga je lekker kamperen in eigen land? Dan kun je zo nu en dan wel een lamp gebruiken. Bijvoorbeeld om een boek te lezen. Zo zit je nooit meer in het donker. Deze wasknijper leeslamp knijp je met gemak aan je tas. Natuurlijk kun je er ook zo nu en dan wat mee ophangen. 

BEKIJK NU

#6 Cactus USB autolader

cactus usb autoladerTijdens een leuke road in het land wil je natuurlijk wel kunnen genieten van je favoriete muziek. Echter heb je gister de telefoon niet opgeladen. Dat is jammer zeg. Gelukkig kun je met deze cactus USB autolader altijd nog in de auto je telefoon opladen. En dat niet alleen. Dit reis cadeau kan zelfs op 3 apparaten tegelijkertijd aangesloten worden.

BEKIJK NU

#5 Bottle light kurk lamp

bottle light usbAls je hier blijft heb je het voordeel dat je geen geld uitgeeft aan vliegtickets. Dan blijft er dus een budget over voor bijvoorbeeld leuke feestjes. Daar worden over het algemeen best wat flesjes opengetrokken. Natuurlijk gooi je deze niet weg. Jij maakt er met de bottle light een mooie sfeerlamp van.

BEKIJK NU

grappige bier cadeaus 15x Grappige Bier Cadeaus voor de Bierliefhebber - Op zoek naar het perfecte cadeau voor de bierliefhebber? Geen zorgen, wij hebben ze allemaal voor je verzameld! Deze grappige…
bierspullen voor je mancave 7x Bierspullen die niet mogen missen in je Mancave - Bier, wie vind dat nou niet lekker? Een goudgele rakker op een vrijdagavond, of lekker op het strand. Toch zoekt…

#4 Parachutestof Reishangmat

compacte reishangmatReis cadeautjes waar je lekker de rust mee kunt opzoeken zijn nooit weg. Zo is deze parachutestof reishangmat zeer handig wanneer je even lekker wilt luieren. Hang heerlijk rond in eigen land terwijl je fantaseert over een reis die nog in de toekomst ligt.

BEKIJK NU

#3 Watermeloen tap

watermeloen kraantjeSoms kun je even niet naar een tropisch oord vliegen. Dat geeft niet. Want je kunt ook gewoon wat tropische invloeden in huis halen. Bijvoorbeeld met deze watermeloen tapkraan. Zet hem op deze gezonde vrucht en geniet thuis van deze heerlijke verfrissing.

BEKIJK NU

#2 Opblaasbare LED lantaarn

zonne-energie LED lantaarnDuurzaam en handig. Er zijn van die reis cadeautjes die je écht overal mee naartoe kan nemen. Tijdens het vissen, op de camping of gewoon tijdens een boswandeling. Deze opblaasbare LED lantaarn laad zichzelf op in de zon.

BEKIJK NU

#1 Opvouwbare pioniersschep

opvouwbare pioniersschepSchijnt de zon? Dan kun je lekker naar het strand. En op het strand wordt er gespeeld met zand. Dat laatste kun je natuurlijk met de hand doen. Toch gaat het een stuk sneller met deze opvouwbare schep. Reis lekker rond en bezoek de vele mooie stranden in eigen land.

BEKIJK NU

Zoek je meer leuke reis cadeautjes?

reis cadeautjes 15x Reis Cadeautjes voor Hier - Deze reis cadeautjes zijn ideaal wanneer je in eigen land blijft. Elk nadeel heeft zijn voordeel. Want als je even…
Top #10 Cadeaus met karabijnhaak - Ben je op zoek naar leuke reisgadgets waar je je handen mee vrijhoudt? Dan ben je wellicht een handige uitvinding…
survival gadgets Top #10 Survival Gadgets - De rust, de frisse buitenlucht en niemand om je heen. Ga lekker survivallen en kom helemaal tot jezelf. Hieronder de…