Dé inspiratiegids voor originele cadeaus.

15x Grappige Bier Cadeaus voor de Bierliefhebber

grappige bier cadeaus

Op zoek naar het perfecte cadeau voor de bierliefhebber? Geen zorgen, wij hebben ze allemaal voor je verzameld! Deze grappige biercadeaus verbazen keer op keer. Laat al je vrienden lachen en neem dit keer een écht grappig cadeau mee!

Bierdop dartspel #15

bierdop dartspelEen grappig bier cadeau voor de échte kroegtijger. Dit bierdop dartspel heeft het allemaal. Open samen met je vrienden een pilsje en gooi de dop op het dartspel. Zo krijg je naast het hijsen van je bierglas ook nog een ander soort lichaamsbeweging.

BEKIJK NU

RVS Bierkoeler #14

RVS BierkoelerLauw bier drinken is nooit lekker. Hou je bier cool met deze RVS bierkoeler. Ziet er stoer uit en je vrienden zullen je nooit betrappen op geklaag over een te warm pilsje.

BEKIJK NU

 

Half bierglas #13

half bierglasEen grappig bier cadeau voor iemand vinden was nog nooit zo eenvoudig. Heb je een vriend die eigenlijk altijd te diep in het glaasje kijkt? Tijd voor een wake-up call. Met dit halve bierglas weet je zeker dat hij niet snel teveel meer drinkt.

BEKIJK NU

 

Glazen bierlaars #12

Bierlaars van glasEen bierlaars is niet alleen een grappig bier cadeau. Het is zowel decoratief al functioneel tijdens een gezellig avond. De bierlaars is een begrip onder studenten en echte bierliefhebbers. Weet je niet zeker of je de 2 liter versie aankunt? Dan zijn er ook andere maten verkrijgbaar.

BEKIJK NU

Bierkrat tafel #11

bierkrat tafelGrappige biercadeaus die nog handig zijn ook? Maak een tafel van een stapel bierkratten. Zo heb je altijd je bier bij je en een plek om het op te zetten. Zo mis je nooit die goede grap omdat je bier bent gaan halen. Bier op? Uit het midden van de tafel pak je zo weer een nieuwe.

BEKIJK NU

 

Stropdas bieropener #10

stropdas bieropenerZoek je een grappig bier cadeau voor de zakelijke bierliefhebber? Dan is deze stropdas bieropener perfect geschikt. Bijvoorbeeld als cadeau voor je bierdrinkende collega die altijd moppen tapt. Laat hem ook een lekker biertje tappen met zijn eigen stropdas.

BEKIJK NU

Bier helm #9

Grappige Bier HelmJe handen vrij om te juichen en te dansen. Met deze bier helm maak je over de blits. Vul je helm met een paar van je beste biertjes en gaan kun je. In die handen passen natuurlijk ook twee extra biertjes. Al met al een grappig bier cadeau voor de bierliefhebber.

BEKIJK NU

Bieropener ring #8

bieropener ring

Je hebt net een lekker biertje gescoord. En nu openen en drinken maar. Alleen bij het openen gaat het mis. Want je hebt geen opener bij je. Of toch wel? Deze bieropener ring ziet er niet alleen stoer uit, hij is ook nog eens handig. Bovendien is het een grappig bier cadeau waar elke bierliefhebber wel raad mee weet.

BEKIJK NU

Bierbuik heuptas #7

bierbuik tasEcht aantrekkelijk is hij niet. Maar is behoort hij tot de grappige bier cadeaus? Zeker wel! Veel leuker ga je ze echt niet vinden. Deze heuptas lijkt daadwerkelijk een bierbuikje van een harige bierliefhebber. Hopelijk schrikt hij ook een beetje af. Vooral voor die mensen die nog wel eens een pilsje teveel drinken. Geef je dit bier cadeau weg? Dan is het vooral even lachen met deze biergadget.

BEKIJK NU

Beerpong set #6

Beerpong SetGa je lekker bier drinken met vrienden? Dan kan er één ding absoluut niet ontbreken. Voor iedereen die dacht dat een bier cadeau grappig moest zijn en verder niets heeft het mis. Met deze beer pong set kun je samen genieten van een leuk spel terwijl je samen bier drinkt.

BEKIJK NU

Bierdop schieter #5

bierdop schieter

Laten die vrienden jou steeds het bier halen? Je zal ze leren. Met een bierdop schieter weet je zeker dat bier halen leuk wordt. Dit zijn van die grappige bier cadeaus die je nooit meer gaat vergeten. Met de bierdopschieter kun je een bierflesje openen. Bovendien kun je daarna de dop richting je vrienden of een ander target wegschieten. 

BEKIJK NU

 

Fiets flesopener #4

fiets flesopener

Met een fiets flesopener maak je elk biertje in een handomdraai open. Daarbij heb je een grappig bier cadeau te pakken die je zo aan je sleutelbos vastmaakt. Of bijvoorbeeld aan je fietssleutel. Zo kun je na je rondje door het land een lekker biertje opentrekken. Zoek je grappige bier cadeaus voor een fietsliefhebber? Dit is em!

BEKIJK NU

Bottle light #3

bottle light usbAan al het moois komt een einde. Zo ook aan het einde van je welverdiende pilsje. Maar functionele en grappige bier cadeaus kennen geen grenzen. Want de bottle light kun je namelijk perfect als sfeerlicht gebruiken in je lege flesje bier. Zo kun je aangeschoten genieten van de herinnering aan een volle bierfles.

BEKIJK NU

 

Pallet onderzetters #2

mini pallet onderzetterZo’n heerlijke gele rakker moet natuurlijk wel op tafel kunnen staan. En waarom zou je dat niet in stijl doen? Deze stoere pallet onderzetters doen gelukkig niets af aan je mannelijkheid en zijn een grappig bier cadeau voor de man-man.

BEKIJK NU

 

Couch coaster #1

couch coaster bekerhouderBen je meer een type dat helemaal niet wilt buigen. Zelfs niet voor je biertje? Dan zijn er bier cadeaus grappig genoeg in staat om precies daarmee van dienst te zijn. Met een couch coaster heb je een lekker pilsje altijd op grijpafstand. In een handomdraai zit hij om de leuning om daar altijd een beker vast te houden.

BEKIJK NU

 

Zoek je meer vette bier cadeaus?

grappige bier cadeaus 15x Grappige Bier Cadeaus voor de Bierliefhebber - Op zoek naar het perfecte cadeau voor de bierliefhebber? Geen zorgen, wij hebben ze allemaal voor je verzameld! Deze grappige…
bierspullen voor je mancave 7x Bierspullen die niet mogen missen in je Mancave - Bier, wie vind dat nou niet lekker? Een goudgele rakker op een vrijdagavond, of lekker op het strand. Toch zoekt…
bier gadgets Top 10 Biergadgets - Hieronder de beste bier hebbedingetjes die je altijd al hebt willen hebben. Je weet wel, van die spullen die je…
bier cadeaus 10x Bier cadeaus die je altijd al wilde hebben - Bierdrinkers zijn gezellig en maken van iedere gelegenheid een feest. Ken je iemand die snel jarig is en wel van…