Dé inspiratiegids voor originele cadeaus.

Top #10 Mooiste Cadeaus van RVS

top 10 cadeaus van rvs

RVS, ofwel roestvast staal is een geweldig materiaal dat je op veel plekken tegenkomt. Het wordt ook wel roestvrij staal genoemd. Het materiaal kan goed tegen water, weersinvloeden en is zeer stevig. Je zult het daarom veel verwerkt in keuken cadeaus vinden. Daarnaast kan het in allerlei vormen gemaakt worden. Dit maakt het geschikt om te verwerken in verschillende soorten geschenken. Cadeaus van RVS zijn duurzaam, hygiënisch en stevig. Dit materiaal gaat niet snel stuk zodat je er lang van kunt genieten. Hieronder een top 10 van mooie cadeaus van RVS

uienkam kopen#1 – RVS uienkam

Dit handige keukengerei maakt het gemakkelijk om je uitjes snel te snijden. Tijdens het snijden houdt deze handige keuken gadget de ui stevig vast. Daarnaast zul je niet snel meer in je vingers snijden. Het mes komt niet meer in de buurt van je vingers. De RVS uienkam doet bijna al het werk voor je en kan door het materiaal gewoon in de vaatwasser.

pizzaschaar#2 – RVS Pizza schaar

Ja, je leest het duidelijk. Er bestaan scharen voor het knippen van pizza. En waarom ook niet. Deze pizza schaar is ongelofelijk handig. Verdeel je pizza snel. En niet alleen snel maar ook eerlijk. Met de pizzaschaar is het namelijk super makkelijk om de pizza in gelijke stukken te verdelen. Snel even een pizza verdelen gaat vanaf nu een stuk gemakkelijker. Gemaakt van RVS kun je hem na gebruik gewoon in de vaatwasser leggen.

touwzaag#3 – Draadzaag in zakformaat

Originele cadeaus hoeven niet groot te zijn. Een draadzaag kan op avontuur best handig zijn. Zo kun je er grote takken mee doorzagen om een hut te bouwen. En als het moet zaag je er ook blokken ijs, plastic of aluminium mee door. Het mooie is dat hij gewoon je broekzak past. Cadeaus zoals deze zijn onmisbaar tijdens survival. Geef deze handige RVS survival draadzaag aan iemand die wel van een beetje klussen op avontuur houdt.

vacuum wijnstop kopen#4 – Vacuüm wijnstop

Deze vacuüm wijnstop houdt je wijntje heerlijk fris wanneer je maar één of twee glazen drinkt. Dit speciale cadeau is dus perfect geschikt voor de zuinige fijnproever. Gemaakt van RVS ziet het er luxe en elegant uit. Uiteraard is hij ook bewijs van je gedisciplineerde karakter. Origineel housewarming cadeau voor de gezellige drinker.

rvs zeep#5 – RVS Zeepje

Ben je helemaal klaar met die stinkende vingers na het snijden van uit, vis of knoflook? Ook na eindeloos wassen gaat de geur er niet uit. Voordat je de frustratie afreageert op je net gemaakte gerecht is er ook een andere oplossing. Namelijk dit RVS zeepje. Lees snel verder waarom dit aparte cadeau zo goed werkt tegen nare geurtjes. Dit magische zeepje werkt alleen tegen de geur. Voor de hygiëne kun je het beste ook nog je handen wassen met normale zeep. De RVS knoflook zeep zal je in ieder geval van de nare geur afhelpen.

vingerbeschermer keuken#6 – RVS Vingerbeschermer

Bescherm je vingertoppen tegen de gevaren van de keuken. En met het gevaar wordt in dit geval een scherp mes bedoeld. Wanneer je niet gebruik maakt van bijvoorbeeld een uienkam of kruidenschaar kun je alsnog snijden zonder risico. Deze RVS vingerbeschermer houdt je vingertoppen uit schot zodat je die nog voor andere dingen kunt gebruiken. Met de vingertop beschermer kun je druk uitoefenen op de groenten zodat je deze snel en veilig kunt snijden.

kruidenschaar kopen#7 – RVS Kruidenschaar

Wie op zijn tijd wel eens een lekker gerecht kookt heeft daar zeker kruiden voor nodig. Cadeaus van RVS zijn expliciet handig voor in de keuken. Zo ook deze RVS Kruidenschaar waarmee je binnen een paar seconden de lekkerste kruiden knipt. Niet meer eindeloos snijden en je vingers gevaar laten lopen. Chop-chop en je bent klaar. Meer zeldzame en handige keukenspullen vind je natuurlijk op Haveables.

chilly waterfles#8 – RVS Chilly drinkfles

Ben je op zoek naar duurzame cadeaus die lang meegaan? Deze chilly RVS drinkfles kun je keer op keer gebruiken. Zo hoef je niet steeds opnieuw een plastic flesje te kopen. Dit is goed voor het milieu en goed voor de portemonnee. Naast dat het een handige drinkfles is kun je hem ook als RVS thermosfles gebruiken. Hij houdt je koude dranken koud en je warme dranken warm. Zelfs tot wel 24 uur!

opvouwbare beker rvs#9 – RVS Opvouwbare beker

Een opvouwbare beker van RVS is een aparte verschijning. Dit grappige cadeau voor iemand die op reis gaat past met gemak in elke broekzak. Door het opvouwbare karakter kun je hem overal mee naartoe nemen. Zo heb jij, waar je ook bent, altijd een mooie beker om uit te drinken. Schoon houden gaat ook heel gemakkelijk. Het materiaal is namelijk zeer stevig en kan goed tegen water.

ananassnijder rvs kopen#10 – RVS Ananassnijder

Deze RVS ananassnijder is door zijn ergonomische vorm zeer gemakkelijk in gebruik. Gemaakt van RVS is dit originele cadeau geschikt voor in de vaatwasser. Naast het boren van de ananas kun je hem ook direct snijden. Zo heb je binnen een halve minuut heerlijke stukjes ananas voor in je toetje. Naast dat het snijden van de ananas erg leuk is om te doen is het eten ervan ook heel erg gezond!

krab multitool#11 – RVS Krab Multi tool

Goed gereedschap moet gemaakt zijn van goed materiaal. Dat geldt ook voor deze krab multi tool van roestvrij staal. Dit kleine, doch handige, speeltje kan goed gebruikt worden bij de kleine klusjes. De scharen doen het echt en daarbij ziet hij er superschattig uit. Niet tegen je vent zeggen natuurlijk want die ziet dit gewoon als een toevoeging van de mannelijkheid. Hij kan hem daarbij ook gewoon aan zijn sleutelbos kwijt. Laat je hier inspireren voor meer grappige cadeaus.

knoflook rocker#12 – RVS Knoflookpers

Sta je graag in de keuken of wil je een kookliefhebber graag een origineel cadeau geven? Dit geheime keukengerei heb je nog nooit gezien. Met deze RVS Knoflookpers kun je snel en eenvoudig knoflook in stukjes malen. Hij wordt ook wel de knoflook rocker genoemd. Door het ergonomische design kun je veel druk uitoefenen op die smaakvolle teentjes. Zo ben je zonder grote moeite snel klaar met dit ingrediënt. Aangezien je vingers weinig contact hebben met de knoflook gaan ze niet stinken. En ben je klaar met dit handige keuken cadeau, dan gooi je hem zo in de vaatwasser.

haai multi-tool#13 – Haai Multi-tool

Oh haaaaaai! Deze haai multi-tool is gevaarlijk stoer. En dit terwijl hij ook super-handig is. Mooie reiscadeaus zijn klein, duurzaam en licht van gewicht. Dit RVS cadeau heeft dat allemaal. Neem hem dus gerust mee op reis en laat hem aan je backpack hangen. Hij is van onbetaalbaar belang bij het openen van blikjes, het vastmaken van schroeven en het opvijzelen van je sociale status.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *