Dé inspiratiegids voor originele cadeaus.

Top #10 Zwevende Cadeaus

top 10 zwevende cadeaus

Zweven is iets wat we als mens allemaal graag zouden willen doen. Nu is het voor een mens zelf niet zo gemakkelijk om zomaar de zwaartekracht op te heffen. Gelukkig hebben we wel inspirerende zwevende gadgets bedacht. Op deze pagina vind je de allerbeste zwevende cadeaus van het internet. Geef deze zwevende cadeaus weg aan iemand die je graag wilt verrassen met een echt origineel geschenk. Hieronder een aantal van de leukste zwevende cadeaus!

zwevende plantenpot#1 – Zwevende plantenpot

Heb je het ooit gezien? Een levende zwevende plant? Dit speciale cadeau laat je vol verwondering staren. Door magnetisme blijft de plantenpot een paar centimeter boven zijn platform zweven. Wanneer je hem vult met luchtplanten heb je ook geen grond nodig. Deze bijzondere plantjes halen al hun voedingsstoffen uit de lucht. De LYFE Zwevende bloempot ziet er absoluut geweldig uit in ieder trendy interieur.

zwevende boekenplank#2 – Zwevende boekenplank

Zwevende boeken. Je ziet ze misschien in films met magische thema’s. Vanaf nu kun je dit ogenschijnlijke zweven ook cadeau doen aan iemand die van lezen houdt. Door een optische illusie lijken de boeken te zweven. Een zwevende boekenplank ziet er geweldig uit in ieder moderne interieur. Zwevende cadeaus die zowel praktisch als decoratief zijn. Daar houden we van bij Haveables.

zwevende aardbol#3 – Zwevende wereldbol

Onze Aarde is een speciale plek. We zweven rond in een eindeloos universum op werkelijk adembenemende snelheid. Uiteraard merken we daar weinig van. Deze zwevende aardbol kan je doen herinneren aan het bijzondere karakter van onze planeet. Deze zwevende globe met licht is een prachtig cadeau voor in huis. Of zoek je nog een cadeau voor je broertje? Hij vindt het vast een fantastische aanwinst op zijn kamer.

zwevend fotolijstje#4 – Zwevende fotolijst

Ben jij ook helemaal in de wolken van iemand? Dit bijzonder romantische geschenk komt vast goed aan bij je geliefde. Geef het weg als Valentijnscadeau of aan iemand om wie je heel veel geeft. Naast een mooi fotolijstje is hij te gebruiken als nachtlampje. Deze zit ingebouwd in de kast. Het fotolijstje zweeft door middel van magneten en kan ronddraaien. Een geschenk barstensvol romantiek en magie.

zwevende lamp#5 – Flyte zwevende lamp

Deze briljante zwevende lamp is een perfect cadeau voor een modern interieur. Dit prachtige voorbeeld van Zweeds design doet je heel even vergeten dat er zwaartekracht bestaat. Aan de buitenkant is hij simpel, van binnen zit hij vol prachtige techniek dit dit staaltje magie mogelijk maakt. De Flyte zwevende lamp is een ware lust voor het oog en mag niet ontbreken in deze lijst van zwevende cadeaus.

staande zweeflamp#6 – Staande zweeflamp

Ben je uitgenodigd bij nieuwe huisbezitters en mag je een housewarming cadeau geven? Geef iedereen de dagelijkse dosis verbazing en geef deze staande zweeflamp als cadeau. Deze adembenemende en bijzondere lamp zweeft boven het voetstuk. Het blijft een boeiend gezicht wanneer niets het geheel lijkt vast te houden. Niets is minder waar. Het magnetische veld rondom het voetstuk houdt de lamp stevig op zijn plek.

lavalamp#7 – Zwevende Lava

Als je aan grappige cadeaus denkt, komt misschien niet direct deze lavalamp in gedachte. Toch is dit cadeau niet zomaar een geschenk. De lavalamp bestaat al tientallen jaren en is nog steeds razend populair. Zodra de vaste vloeistof is gesmolten zullen er bellen gaan zweven. Zodra de bellen boven zijn aangekomen koelen ze af en zweeft het geheel weer naar beneden. Een mysterieus, en wederom magisch cadeau voor in huis.

zwevende wijnfles#8 – Zwevende wijnfles

Je zult je ogen niet geloven. Soms lijkt de echte wereld op magie die niet te verklaren is. Wanneer je deze touw wijnfleshouder voor het eerst ziet zal de verbazing je overmannen. Gelukkig is er een hele simpele verklaring voor deze optische illusie. Het touw is hartstikke stijf. Wanneer je er een wijnfles inlegt zal het lijken alsof de fles zweeft. Dit zwevende cadeau is zo grappig, daar drinken we een glas op!

houten wereldkaart#9 – Zwevende wereldkaart

Deze prachtig afgewerkte wereldkaart van hout lijkt boven de muur te zweven. Dit komt door de meegeleverde opzetstukjes. Dit mooie reis cadeau geef je weg aan de avonturier. Wanneer hij of zij deze landkaart in het oog krijgt kan de fantasie weer losgaan. Meegeleverd is een speciale sjabloon zodat je hem zo exact mogelijk kunt ophangen. Zou dit bijzondere cadeau er niet geweldig uitzien in het interieur van iemand die je kent?

zwevende maanlamp#10 – Zwevende maan lamp

De maan is prachtig. Nu kun jij hem elke dag in volle glorie bekijken. Zwevende cadeaus met een astronomisch karakter zijn altijd leuk. Deze prachtige lamp in de vorm van een lamp kun je bedienen door hem zachtjes aan te raken. Net als zijn grote broer zweeft hij door de ruimte. De zwaartekracht heeft geen invloed op dit originele cadeau. Een bijzonder geschenk als deze geef je natuurlijk aan die speciale ontvanger. Jij weet wel over wie we het hebben. Dit cadeau werkt ook perfect als Valentijnscadeau.

aerobie pro ring#11 – Aerobie Frisbee met gat

Originele cadeaus waar je de hele dag zoet mee kunt zijn. Deze speciale frisbee met gat heeft het wereldrecord op zijn naam. De Aerobie Pro Ring heeft een platte onderkant en bolle bovenkant waardoor hij zeer lang zweeft. Door de spoiler houdt hij zichzelf zeer recht in de lucht. Kun jij het wereldrecord verbeteren? Een perfect cadeau voor op het strand of in het park. Dit zomer cadeau kun je prima weggeven aan de sportieve genieter.

Speciale zwevende gadgets als cadeau

Deze magische zwevende objecten laten ons nadenken over wat er nog meer mogelijk is naast de zwaartekracht opheffen. Er zijn cadeaus die zich niet laten temmen door de zwaartekracht. Vaak werken deze met magnetisme. Tegenpolen in magneten trekken elkaar aan. Dezelfde polen stoten elkaar af. Van dit gegeven wordt dankbaar gebruik gemaakt in de zwevende gadgets. Er worden magneten gebruikt die elkaar afstoten waardoor de objecten kunnen leviteren. Een andere methode om spullen te laten leviteren is door opwaartse luchtstroom te gebruiken. Andere producten zweven helemaal niet echt maar bootsen een zwevend object na. Zo ook deze zwevende boekenplank. Uiteraard een optische illusie waar geen magneet aan te pas komt.

Lampen & Verlichting

De laatste jaren staan de ontwikkelingen rondom verlichting niet bepaald stil. Regelmatig komen er nieuwe ontdekkingen uit waardoor sfeerlicht duurzamer wordt. Combineer de nieuwe technieken met een beetje magnetisme en er ontstaan hele gave cadeaus. Wat dacht je van bijvoorbeeld deze FLYTE zwevende lamp of deze zwevende maan lamp? Er komen steeds meer leuke onalledaagse objecten en cadeaus uit die niet uit de lucht te houden zijn. Als je op zoek bent naar originele cadeautjes die je nooit meer vergeet zit je goed op Haveables.

Tips bij het kopen

De meeste zwevende gadgets werken op basis van magnetisme. Hier is vaak, maar niet altijd stroom voor nodig. Ga je een origineel cadeau kopen voor iemand waar stroom voor nodig is? Let er dan goed op dat deze stroom ook beschikbaar is op de plek waarvoor het bestemd is. Niemand zit te wachten op een cadeau dat uiteindelijk niet werkt omdat de elektriciteit te ver weg zit. Uiteraard zijn er ook zwevende gadgets die niet op elektriciteit werken of zelfs helemaal niet echt zweven. Deze touw wijnfleshouder zweeft in het echt helemaal niet. door een optische illusie te creëren lijkt hij gewichtloos. Voor dit soort cadeaus kun je in bijna ieder huis wel een plekje vinden. Zwevende objecten als cadeau kunnen het gesprek van de dag zijn door hun verwonderende eigenschappen. En wie wilt nou niet een stukje magie voor zijn verjaardag of housewarming krijgen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *