Dé inspiratiegids voor originele cadeaus.

Top #10 Verlichting om cadeau te doen

top 10 verlichting om cadeau te doen

Ben je op zoek naar de meest coole lampen van het internet? Zoek dan niet verder. Deze bijzondere lampen collectie vind je nergens anders. Haveables verzamelt de meest speciale lampen die je ook nog eens direct kunt kopen en snel in jouw woning of kantoor kunnen staan. Bijzondere verlichting maakt elke woning tot een paradijs. Niet overtuigd? Kijk dan maar eens naar de speciale exemplaren hieronder. Bijvoorbeeld speciale gloeilampen of hanglampen. Het mooie aan aparte lampen is dat er altijd wel een speciaal voor jou bij zit. Ohja, bij ons krijg je altijd meer dan je verwacht. Deze top #10 kan zomaar eens een top #1000 worden.

led boek lamp#1- LED boek light

Dicht lijkt het gewoon een regulier boek. Wanneer je hem opent zie je echter dat deze LED book light een prachtige lamp vormt. Door de mooie vorm en het originele design kun je hem in bijna ieder huis kwijt. Ben je op zoek naar originele cadeaus voor een housewarming? Dan zit je vast goed met een lichtgevend boek. Niet overtuigd? Ga vooral verder naar de nummer 2 in deze reeks.

sterrenhemel projector lamp#2 – Sterren Projector Lamp

Kijk elke avond naar de sterrenhemel. Ook als het bewolkt is kun jij gewoon lekker staren naar alle sterren van ons zonnestelsel. Deze mooie sterren projector lamp schijnt romantische hemellichamen over jouw muren en plafond. Dit mooie cadeau moet je wel nog even zelf in elkaar zetten. Ook kun je hem laten draaien zodat alles ook overeenkomt met waar de sterren nu staan.

zwevend fotolijstje#3 – Hartvormige Fotolijst

Deze fotolijst is niet alleen heel erg romantisch. Hij zweeft ook in het midden van het hartvormige frame. Daarnaast is deze speciale zwevende gadget ook te gebruiken als nachtlampje. Aan de binnenkant van het frame zit verlichting zodat jij altijd naar je schatje kunt kijken. Een prachtig Valentijnscadeau. Ook als origineel moederdag cadeau komt hij vast van pas.

zwevende lamp#4 – Flyte Lamp

Thomas Edison had vast nooit gedacht dat er een LED lamp zou uitkomen in de vorm van zijn gloeilamp. En dat die lamp ook nog zou zweven al helemaal niet. Deze flyte lamp zweeft boven zijn voetstuk. Deze prachtige designlamp zal iedereen verbazen en verrassen. Ook is het een prachtig kantoor cadeau om de sfeer wat magischer te maken. Ken jij iemand die deze lamp wel graag zou willen hebben?

#5 – Bottle lightbottle light usb

Deze handige lamp maakt van iedere fles een sfeerlamp. De bottle light is zo vormgegeven dat hij lijkt op een kurk. Je propt hem er zo in en je hebt verlichting voor de nacht. Een geweldig cadeau voor op reis. Gebruik hem als nachtlampje, leeslampje of als lamp voor op het strand. Wel eerst even een flesje opentrekken natuurlijk. Daar is hij voor bedoeld. Ook als housewarming cadeau doet hij het vast goed.

lavalamp#6 – Bijzondere lava lamp

De lava lamp bestaat al erg lang en ziet er nog steeds geweldig uit. De bellen gaan in elkaar over en de wereld lijkt even stil te staan. De gesmolten bellen bewegen door het verschil in warmte tussen de bovenkant en de onderkant van de lamp. Slim bedacht, dachten wij. Is je vader jarig? Dit retro cadeau is een geweldig cadeau voor hem.

knijpkat zaklamp#7 – Knijpkat zaklamp

Handig, duurzaam en grappig. Een zaklamp die werkt op menskracht. Dit mooie reiscadeau komt goed van pas wanneer de stroom weer eens uitvalt. In ons land zijn we dat misschien niet zo gewend maar het komt zeker nog voor. Je hebt ook geen last van kapotte batterijen. Deze knijpkat werkt namelijk door middel van een dynamo. Zo heb je altijd licht, waar je ook bent. Een handig cadeau voor iemand die op reis gaat dus. Duurzame cadeaus voor op reis zijn altijd top!

#8 – Zwevende maanlampzwevende maanlamp

Grappige cadeaus die zwevende gadgets. Deze zwevende maan lamp zweeft tot hij een ons weegt. Laat de ontvanger in verbazing achter als hij dit aparte cadeau voor het eerst ziet. Jij weet dat allang hoe hij werkt. Door magnetisme wordt dit hoge staaltje techniek op zijn plaats gehouden. Zo heb jij elke nacht een prachtige volle maan. Zolang er geen weerwolven in de buurt  zijn kun jij er heerlijk van genieten. Ohja je kunt hem ook nog laten draaien. Is je vriendin jarig? Geef dit geweldige cadeau voor haar verjaardag.

wekker met licht en natuurgeluiden#9 – Wekker met natuurgeluiden

Heerlijk soepel wakker worden met natuurgeluiden. Klinkt dat niet als muziek in de oren? Deze prachtige wekker met natuurgeluiden kan worden gebruikt als nachtlamp, wekker en radio. Een multifunctioneel en origineel cadeau dus. Wanneer de wekker afgaat bouwt het licht zich geleidelijk op.

#10 – Touch Maanlampmaanlamp

Net als zijn zwevende broer kun je deze maan gebruiken als lamp. Je kunt hem aan zetten door hem voorzichtig aan te raken. Uitzetten gaat precies op dezelfde manier. Er zijn verschillende standen zodat je altijd precies de hoeveelheid licht hebt die jij wilt. Deze touch maanlamp heeft daarbij een mooie standaard. Zo komt deze mooie lamp overal prachtig tot zijn recht. Functioneel en decoratief. Een mooie combinatie die we hier graag zien!

muislamp#11 Schattige Muis Lamp

Niet wegrennen of bang worden van deze schattige muis lamp. Hij komt alleen maar licht brengen of loopt hij er juist vandoor? Er zijn 3 variaties verkrijgbaar. De zittende, staande en liggende versie. Ook komt hij inclusief een LED lamp zodat je hem als werkend cadeau kunt weggeven. Zet deze muis lamp neer op kantoor of in je woning. Je bent in ieder geval nooit meer alleen aan het overwerken!

led hoofdlamp#12 Waterdichte LED Hoofdlamp

Dit ingenieuze schatje ziet er een beetje vreemd uit maar wacht tot je weet wat hij kan. Deze hoofdlamp houdt je handen vrij, heeft led verlichting, is oplaadbaar, is waterdicht, heeft een verstelbare hoofdband en heeft 5 verschillende lichtstanden. Dat maakt deze oplaadbare waterdichte LED hoofdlamp een handig cadeau voor iemand die op reis gaat.

#13 Hangende aap lamphangende aap lamp

Wacht eens even, deze vreemde aap steelt de verlichting uit je huis! Gelukkig is deze hangende aap lamp een stuk vriendelijker dan hij op het eerste gezicht lijkt. Zonder twijfel zet hij bliksemsnel de lamp aan als jij het wilt. En daarnaast ben je nooit meer alleen. Met dit grappige en originele housewarming cadeau geef je de woonkamer of tuin een klein beetje flair en dynamiek.

led paraplu#14 Lichtgevende LED Paraplu

Inspireer tot een vrolijkere herfst of winter. Ga veilig de straat op met deze lichtgevende led paraplu. Geïntegreerd in dit oogstrelende object zitten 64  led lampjes. Fleur het straatbeeld op in de donkere en natte dagen. Ook in de nacht is dit lichtgevende object goed te zien. Zo ben je veilig en loop je nooit in het donker.

Speciale lampen als cadeau

Verlichting is een van de allermooiste cadeaus die je maar kunt geven. Een beetje zuinige verlichting kan zelfs een duurzaam cadeau zijn. Natuurlijk zijn niet alle coole lampen even zuinig. Gelukkig maakt het prachtige schouwspel van deze bijzondere lampen heel veel goed. Houdt bij het geven van een bijzondere lamp altijd rekening met het interieur van de ontvanger. Bijzondere verlichting moet altijd passen in de context van het interieur passen.

Laat je inspireren door speciale verlichting

Het licht waarin je de wereld bekijkt kan alles maken of breken. Is het ergens donker dan kunnen coole lampen een wereld van verschil maken. Bijzondere lampen maken van een saaie ruimte al snel een levendig interieur. Als een ruimte je een onaangenaam gevoel geeft weet je bijna zeker dat je coole verlichting nodig hebt. In het geval van een kantoor zou een coole bureaulamp bijvoorbeeld een optie kunnen zijn. Zonder verlichting zouden we niets kunnen zien. En als je dan toch voor bijzondere verlichting kiest, denk dan ook eens aan een van deze gave lampen.

Wat maakt licht zo speciaal?

Licht is in en buiten het huis een van de belangrijkste elementen om sfeer te brengen. Door een ander licht te gebruiken kun je een andere ervaring krijgen. Coole lampen zorgen ervoor dat je een ruimte echt tot zijn recht laat komen. Door de juiste speciale verlichting te gebruiken tover je elke ruimte om in een vertrouwd onderkomen.

Eerste tips bij het kopen van coole lampen

Elke ruimte verdiend bijzondere verlichting die past bij die specifieke ruimte. Coole lampen weten een ruimte een sfeer te geven die een normale lamp nooit zou kunnen. Hieronder de eerste tips waar je op kunt letten bij het kopen van een bijzondere lamp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *